EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Na het fantastische voorjaar: waar wil Wout van Aert deze zomer scoren?

WielrennenBij Jumbo-Visma laten ze er geen gras over groeien. Gisteren kwam de staf al samen om het voorjaar van Wout van Aert (26) te evalueren. Enkele kleine pijnpuntjes werden blootgelegd, maar vooral de krachtlijnen voor deze zomer werden uitgetekend. Waar legt Van Aert zich de komende maanden op toe?  

12 reacties

  • Polutnik Ronald

    3 jaar geleden
    Wout heeft de Amstel Gold Race gekregen van de fotofinish kijkers , want het was helemaal niet te zien die millimeter. Pidcock kon ook die millimeter voorsprong hebben gehad.
  • Marc Van Leeuwen

    3 jaar geleden
    Wout moet gaan voor de groene trui in de tour en een paar ritoverwinningen en geen helper spelen!
  • Danny Cauberghs

    3 jaar geleden
    Een klasbak die enorm leeft voor zijn job.
  • Bernd Vaes

    3 jaar geleden
    Het zal magertjes worden: misschien één of enkele ritten in de Tour en dat zal het zijn. Vergeten we immers niet dat Remco weer op komst is. Na een mogelijk succesvolle deelname aan de Giro zal hij weer voluit gaan. Het is uitkijken hoe confrontaties Remco-Wout zullen aflopen. Neen, voor van Aert zal het de restjes oprapen worden.
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Als men zo blijft koersen bij Jumbo-Visma dat zal het voor Wout eerder een korte loopbaan zijn als wegrenner omdat er GEEN enkele ploeg is die hun renners zo vroeg al begint op te branden in een koers, ze willen van in het begint tot het einde de controle. Men moet niet verbaast zijn dat Wout bijna nooit meer niemand heeft in de finale en Wout zou ook iets zuiniger mogen fietsen en altijd niet de meeste kop doen en zeker niet zo hard op kop rijden, die andere lachen daarmee zie E3 en de RVV.