Pascal Mannekens van Bedking in Boortmeerbeek aan de ‘coronatafel’.
Volledig scherm
PREMIUM
Pascal Mannekens van Bedking in Boortmeerbeek aan de ‘coronatafel’. © Vertommen

Aan deze ‘coronatafel’ adem je alleen maar zuivere lucht in: bedrijf uit Boortmeerbeek heeft patent op uitvinding

Boortmeerbeek“Onze coronatafel is geschikt voor op kantoor, thuis, in horecazaken... noem maar op”, zegt Pascal Mannekens van Bedking Ergopolis, een bedrijf uit Boortmeerbeek. Dankzij hun ingebouwde luchtreiniger wordt in de onmiddellijke ‘ademzone’ van de tafelgasten alleen maar zuivere lucht uitgeblazen.

  1. “M’n man werkte bij de luchtmacht, maar wou liever mee schoenen verkopen”: Gentry-zaakvoerster Birgitte (61) viert 40ste verjaardag van winkel
    PREMIUM

    “M’n man werkte bij de luchtmacht, maar wou liever mee schoenen verkopen”: Gen­try-zaakvoer­ster Birgitte (61) viert 40ste verjaardag van winkel

    Birgitte van de Graaff (61) begon veertig jaar geleden als prille twintiger als jobstudent bij Gentry. Intussen staat ze 37 jaar aan het roer van de kleurige schoenenzaak op de Bruul in Mechelen, samen met echtgenoot Dirk Claeys (62), die voor de winkel een opvallende carrièreswitch maakte. In al die jaren kwamen er heel wat obstakels op hun weg, waarbij ze zelfs een héle collectie herenschoenen verloren op het meest ongelukkige moment. Maar ze zijn vooral trots op wat ze hebben verwezenlijkt. “Ik heb de indruk dat na corona mensen opnieuw meer waarde hechten aan een verzorgd voorkomen.”
    Mechelen
  2. HUIZENJACHT. Vastgoed met een verhaal in en rond Mechelen: “Voor 650.000 euro heb je bij ons een huis in wabi-sabistijl”
    PREMIUM

    HUIZEN­JACHT. Vastgoed met een verhaal in en rond Mechelen: “Voor 650.000 euro heb je bij ons een huis in wabi-sabistijl”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week gaan we op zoek naar bijzonder vastgoed in Rivierenland met Isabel De Laet en Alexander Heeren van Immodôme. “Het centrum van Mechelen is erg in trek bij jonge gezinnen. Alles is dichtbij: winkels, scholen, hobby’s...” Voorts tippen ze ook een stukje uitzonderlijk vastgoed voor net geen 3 miljoen euro, maar wat je ervoor in de plek krijgt, is de moeite.
    Mechelen