Netflix
Volledig scherm
Netflix © AFP

Netflix lijdt onder strijd met Disney en Apple: aantal nieuwe abonnees valt zwaar tegen

De groei van het aantal abonnees bij Netflix is flink teruggevallen. Ook is de prognose voor de komende maanden erg somber. Daarmee merkt het Amerikaanse entertainmentbedrijf het versoepelen van de lockdownmaatregelen in diverse landen veel sterker dan kenners in doorsnee hadden voorzien. Ook lijkt Netflix de opmars van concurrerende streamingdiensten als Disney+, Amazon Prime Video en AppleTV+ flink te voelen.

4 reacties

  • Kevin Janssens

    3 jaar geleden
    Netflix heeft fantastisch eigen materiaal maar we zijn stilletjes aan het terug gaan naar normale digitale tv maar dan met een horde streamingdiensten ipv zenders. Netflix was fantastisch maar wordt kapotgemaakt nu elke zender en mediascheet zijn eigen streamingdienst wil opstarten.
  • Andr� lernout

    3 jaar geleden
    Wat kost ons TV nu eigenlijk? Als ge vergelijkt met de sixties héél wat meer. Akkoord het beeld is formidabel, de keuze zenders is vertwintigvoudigd. Maar hebben wij die nodig, neen, maar men verplicht ons te kiezen voor paketten waar uiteindelijk maar enkele zenders persoonlijk interessant zijn! Als die extra paketten daar nu nog eens bijgeteld worden wordt het véél te duur . Ik zou liever zien dat er per gekozen programma betaald wordt.
  • Peter Janssens

    3 jaar geleden
    Maar niet slechter dan Streamz !
  • Patrick Weyers

    3 jaar geleden
    Gebrek aan goede (nieuwe) films en een overvloed van snel in elkaar geklutste series.