Moeder met baby geklemd tussen twee vrachtwagens bij ernstig ongeval op Ring

Borgerhout -

Op de Antwerpse Ring in Borgerhout is vrijdag een ernstig ongeval gebeurd. Een wagen raakte er geklemd tussen twee vrachtwagens. De brandweer moest de twee inzittenden, een moeder en haar baby, uit het voertuig bevrijden. Ze raakten gewond, maar verkeren niet in levensgevaar.

De kop-staartaanrijding vond iets na half twaalf plaats op de rechterrijstrook. Daarbij kwam een wagen geklemd te zitten tussen twee vrachtwagens. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse.

De inzittenden van de wagen, een moeder en haar baby, moesten door de brandweer uit het wrak bevrijd worden. “De vrouw raakte gewond, maar verkeert niet in levensgevaar. De baby liep geen verwondingen op. Beide werden wel naar het ziekenhuis gebracht”, bevestigt een woordvoerder van de federale politie.

De twee rechtse rijstroken waren een tijdlang afgesloten voor het verkeer, wat voor ernstige files van voor de Kennedytunnel zorgde. In de staart van de file, ter hoogte van Kruibeke, gebeurde nog een tweede ongeval. De Liefkenshoektunnel werd tolvrij gemaakt tot iets voor 14 uur.

 © BFM

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM

 © BFM

 © BFM 

 © BFM

 jtp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen