Michel Louwagie
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Louwagie © Photo News

Michel Louwagie heeft geleerd van dit seizoen: “De manier waarop de voorzitter is aangepakt, getuigt van een kwalijke evolutie”

AA GentZijn 31ste seizoen als general manager van AA Gent dreigde voor Michel Louwagie (65) een annus horribilis te worden. “Ik ben dit seizoen al dikwijls gestorven.” Net voor de play-offs leeft hij toch weer op hoop. “AA Gent komt terug”, verzekert Louwagie ons.

11 reacties

  • jan boden

    3 jaar geleden
    Als Thorup niet na 2 speeldagen aan de kant was geschoven dan was hij daar waarschijnlijk nog trainer en had men wellicht PO1 gehaald. Nadien dezelfde frats uitgehaald met Bölöni en vervolgens om financiële redenen het roer gelaten aan De Decker. Men kan de voorzitter toch wel het 1 en ander verwijten vind ik.
  • Johnny Dujardin

    3 jaar geleden
    Heel veel repect Michel. Steeds fijn geweest samen zaken te kunnendoen. Alleen maar aangename herinneringen. Wat je keuze ook mag zijn, veel succes ! .
  • Didier Vangenechten

    3 jaar geleden
    waarom denkt Gent dat het een topclub is? Na 1 titel?
  • Patrick Vandeputte

    3 jaar geleden
    Misschien toch eerst eens in de spiegel kijken. De manier waarop hij en de voorzitter het dit seizoen aangepakt hebben was ook niet van het beste. De trainerscarrousel en de transferpolitiek bijvoorbeeld.
  • Denis Pieters

    3 jaar geleden
    Respect voor wat jullie gedaan hebben wat betreft de vroegere schuldenberg en het prachtige stadion. De navolging van de titel in 2015 is jullie minder goed vergaan.Het aantrekken van nieuwe spelers de afgelopen seizoenen was een regelrechte ramp, die verloren miljoenen wil ik niet bij elkaar zien. Kopen om te kopen, de jeugd geen alternatief bieden en te weinig op de Belgische markt speuren.Foei aan jullie en aan de scouting. Aagent staat vandaag op niveau van 2013. Pieters Denis