STaatssecretaris voor Relance Thomas Dermine.
Volledig scherm
STaatssecretaris voor Relance Thomas Dermine. © Photo News

België dient vandaag herstelplan in bij Europese Commissie

 "België gaat vandaag zijn herstelplan indienen bij de Europese Commissie en we zullen een van de eerste Europese landen zijn die dat doen." Dat heeft staatssecretaris voor Relance Thomas Dermine gezegd aan RTBF.

18 reacties

  • james vroman

    3 jaar geleden
    vervuilende industrie 0 € geven !
  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Daar gaat veel geld blijven hangen aan al diegenen die meewerken aan deze projecten. Is toch gemakkelijk met 'gratis' geld. De bevolking zal het wel terugbetalen.
  • Ben Van Steenwinkel

    3 jaar geleden
    Wie weet hoeveel België zal bijdragen om het geld-uitdelen-plan van europa te financieren ? Vestzak-broekzak, met verlies van euros die aan de werking van de europese elite blijft kleven.
  • marc stalmans

    3 jaar geleden
    We hebben nog geen fatsoenlijk energie plan en we gaan een energie eiland bouwen in de zee? En wie zal er verdienen aan zo'n eiland, de windmolen parken indachtig? Kunstmatige intelligentie in Brussel, ja als er geen intelligentie aanwezig is dan maar een kunstmatige. Investeringen zijn nodig in gezondheidszorg, scholen, wegen, fietspaden, weginfrastructuur, wetenschappelijk onderzoek, innovatieve projecten op het vlak van energie en landbouw en moderner openbaar vervoer.
  • marc massin

    3 jaar geleden
    Geld verdelen is makkelijk. Daarom zijn we eens op tijd. De besparingen moeten nog komen en dan barst de bom.