Archiefbeeld. Diego Armando Maradona bedankt de fans na afloop van een wedstrijd van zijn team  Gimnasia y Esgrima La Plata. (02/11/2019)
Volledig scherm
Archiefbeeld. Diego Armando Maradona bedankt de fans na afloop van een wedstrijd van zijn team Gimnasia y Esgrima La Plata. (02/11/2019) © AFP

Experts in vernietigend rapport: “Maradona zag zeker twaalf uur af voor hij stierf. Zijn overlevingskansen werden aan het lot overgelaten”

Diego Maradona heeft ontoereikende medische zorg ontvangen en lag al een "langdurige periode in lijden" voordat hij overleed op 25 november vorig jaar. Dat stelt een medisch panel van twintig experts dat de dood van het voetbalicoon op 60-jarige leeftijd heeft onderzocht. 

9 reacties

  • Jakke Troost

    3 jaar geleden
    Waar zaten al die medische experts tijdens de laatste Jaren van zijn leven?
  • Ben Detrez

    3 jaar geleden
    Er is maar 1 persoon verantwoordelijk voor zijn dood en dat is hijzelf.
  • Carlo Verstappen

    3 jaar geleden
    Die man was kapot gedrogeerd en gedronken. Hij heeft geluk gehad dat hij nog zo oud is mogen worden. De boekskes gaan wel weer goed verkopen, en daar draait om.
  • Johan Vanhoutteghem

    3 jaar geleden
    Gaan ze er weer een ‘circus’ van maken. Maradona is te vroeg gestorven door een te liederlijk leven en heeft dat enkel aan zichzelf te danken.
  • David Lievens

    3 jaar geleden
    Wel wat vitale informatie vergeten hier. Dit is het onderzoek dat zijn advocaat besteld heeft. Wreed neutraal zal dat niet geweest zijn.