Demonstranten bij het hoofdkantoor van Moderna in de Verenigde Staten. Zij willen dat farmaceuten hun patent op het coronavaccin vrijgeven zodat er meer en goedkoper doses kunnen worden gemaakt. (28/04/2021)
Volledig scherm
Demonstranten bij het hoofdkantoor van Moderna in de Verenigde Staten. Zij willen dat farmaceuten hun patent op het coronavaccin vrijgeven zodat er meer en goedkoper doses kunnen worden gemaakt. (28/04/2021) © Photo News

LIVE. Coronacijfers blijven dalen in ons land - VS en Australië weren reizigers uit India - WHO geeft groen licht voor Moderna-vaccin

De avondklok in Frankrijk wordt vanaf 19 mei verlaat en op 30 juni volledig afgeschaft. De winkels, terrassen en bioscopen mogen ook openen op 19 mei. Het Europees Parlement heeft groen licht gegeven voor de coronapas. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

8 reacties

  • Jean Vangronsvelt

    3 jaar geleden
    Als je Mark VanRanst zijn spreekbeurt op YouTube hebt gehoord van enkele jaren geleden, wel in het Engels dan weet je met wat een persoon je te maken hebt. Eerst en vooral de mensen angst aanjagen en de rest slaat je met verbijstering. Al zovelen zijn in zijn val getrapt. Moet wel heel goed bevriend zijn met Bil Gates om zo wat durven te vertellen.
  • frank baeyens

    3 jaar geleden
    Ben een risico patient, Eerste prik met Moderna een week geleden gekregen, tweede gepland 1/2 Mei, dus ook bij deze groep begint het te vorderen..
  • Wilfried Dylst

    3 jaar geleden
    Hoeveel % van de totale bevolking is er gevacineerd ? 26 en nog wat % ! En de cijfers zouden ineens al allemaal in dalende lijn gaan ! Heeft dus niets met vacinatie te maken wat 26% op 11 miljoen is niets ! Raar hoe dan al de cijfers goed worden en virologen en experten zeggen dat het door de vaccinatie komt !
  • gust peeters

    3 jaar geleden
    Risico patienten die nu AZ vaccins krijgen hebben max. bescherming tegen half augustus. (12 weken wachten op 2e vaccinatie) Niet risico patienten die vanaf 24-05 worden gevaccineerd met Pfizer of Moderna (4-5 weken voor 2e prik) evenals J&J (1 prik) zijn eind juni begin juli maximaal beschermd. Weer een goed geplande strategie ?
  • Peter Van De voorde

    3 jaar geleden
    ik heb pech ,ik ben risico patiënt en heb net de lijst bekeken , als risico patiënt wordt ik later ingeënt dan als ik er geen ben .