Bouw van de fabriek.
Volledig scherm
Bouw van de fabriek. © AFP

Extra vertraging bij bouw Tesla-fabriek in Duitsland

De nieuwe fabriek van Tesla in de buurt van Berlijn kan waarschijnlijk pas eind januari volgend jaar gaan produceren. Dat meldt het Duitse vakblad Automobilwoche op basis van ingewijden. Daarmee zou de grote fabriek voor elektrische auto’s en accu’s extra vertraging oplopen.

5 reacties

  • Jo Fosseprez

    3 jaar geleden
    Ht is een schande dat er weer zoveel bomen weggemaaid of intbost worden. En die vertraging dat zal nog wel langer duren wacht maar af. En vind dit heel goed. Dat doet die grootmachten ook even nadenken. Wat gaan ze er nog allemaal vinden rarara
  • haagen marcel

    3 jaar geleden
    De politici vallen over elkaar om op de foto met Musk te staan. Ze halen misschien het paard van Troje binnen. Bossen moeten verdwijnen, kinderen ontginnen mijnen, subsidies in overvloed (betaald door ons) waar is het gezond milieuverstand. Heb ik een dure E suv nodig van 2000 kg om me te verplaatsen of is het om mee uit te pakken...
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Een fabriek in hol v d leeuw.Duitsland autoland bij uitstek,de deelstaten doen blijkbaar ook wat ze goesting hebben als de geldstroom er maar is,als dat niet stinkt,wordt er al zo erg als Vlaanderen en Wallonie.Of ze daar zelf niet mee in hun voeten schieten is nog maar de vraag en die 12000 arbeidsplaatsen zijn niks to de 1.2 miljoen die gaan verloren gaan juist door de E wagen de komende 7 jaar.Dat daardoor de wagen goedkoper gaat worden door de invoerrechten te omzeilen,is ook utopie.
  • Jaak Casteleyn

    3 jaar geleden
    Zo te zien zijn er weer honderden bomen moeten sneuvelen voor de productie van wat blikken dozen, mede dankzij de goedkeuring van de “overheid” aldaar, de kinderen en kleinkinderen zullen u verachten voor uw hedendaagse geldgewin.
  • M Veo

    3 jaar geleden
    Ik vermoed dat vakbondleden niet met een Tesla zullen rijden aangezien Elon Musk geen vakbonden toelaat in zijn bedrijf.