Eden Hazard doet hij weer voetballen, krijgt Lieven Maesschalck ook Axel Witsel fit voor start EK?

Rode DuivelsHet is dan wel bij ‘Move to cure’, de sportkliniek van Lieven Maesschalck, maar Axel Witsel (32) trapt al opnieuw tegen een bal. De hamvraag blijft: raakt de Rode Duivel fit voor het EK?

8 reacties

  • Johan Billiet

    3 jaar geleden
    Liever niet, een spelvertrager is zeker geen meerwaarde..Hebben ze ondertussen bij Dortmund ook ingezien waar de ploeg zonder de drie Belgen beter speelt als met...
  • Anthony Peeters

    3 jaar geleden
    Ik zou toch nog altijd liever radja op Witsel zijn plaats zien spelen! Diene lieven is precies wel heel goed! Wat ze in real niet konden lukt lieven nu wel!
  • Frank Bolle

    3 jaar geleden
    Witsel is net 1 van de redenen dat we nog nooit niks gewonnen hebben of zelfs geen finale gehaald. Ballen recupereren dat is top, maar eens je achterkomt heb je op die positie spelers nodig die niet alleen pasje breed of pasje achteruit kunnen geven tegen een slakketempootje. Op die positie hadden ze Dembele en op het laatste WK Naingolan moeten zetten. Als ze dan ook nog de sleutels aan De Bruyne hadden gegeven en niet enkel met een counterspits gespeeld hadden, dan waren we nu WK geweest.
  • Benny Buyst

    3 jaar geleden
    Go Axel go.Niemand is bekwaam om je plaats in te nemen.
  • john dewit

    3 jaar geleden
    Hopelijk een fitte Witsel en Hazard want die hebben we nodig