REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump lanceert Twitter-alternatief op eigen website

Voormalig Amerikaans president Donald Trump heeft dinsdag op zijn website een pagina gelanceerd waar hij korte, twitterachtige berichten post die vervolgens door anderen gedeeld kunnen worden op Twitter en Facebook. Trump werd zelf van beide platformen verbannen.

7 reacties

  • ivan de ridder

    3 jaar geleden
    Guido Pintens, idd het is een simpele 'blog' (voorlopig nog gratis lol) en de berichten die op twitter/facebook gedeeld worden, worden per direct verwijderd (degene die het deelt mogelijks ook geblokkeerd). Tot dusver het briljante plan om een gaatje te zoeken in de terms of service van de grootgewichten.
  • Guido Pintens

    3 jaar geleden
    "De webpagina is getiteld ‘From the Desk of Donald J. Trump' (‘Van het bureau van Donald J. Trump’, red.) en toont een reeks korte berichten die door volgers kunnen worden gedeeld en geliket" (sic) Dat zegt alles over de kwaliteit van zijn "fantastische" forum. Janneke en Mieke kunnen dat even goed met hetzelfde resultaat. Maar dat ligt in de lijn der verwachting als het over het "Trump-talent" gaat. Spijtig voor de man heeft hij niet de middelen om iets deftigs op poten te zetten
  • Mich Vanderhoydonck

    3 jaar geleden
    Waar blijven de processen tegen hem ? Zonder zijn leugens betekent hij niets dan vuiligheid.
  • ivan de ridder

    3 jaar geleden
    Zal een eenzame dood sterven. Hij kan nooit aan het wereldwijd bereik geraken van reeds bestaande 'social media' gezien het enkel dient om zijn EIGEN berichten (lees bagger) te delen. Anders moet hij ook nog eens volcontinu moderators of scripts voorzien om kritiek weg te censureren. Bovendien een mooi doelwit voor hackers van allerhande richtingen om zijn site te bombarderen/manipuleren. En ooit deelt hij een bericht dat een inval van de veiligheidsdiensten garandeert.
  • Rik Clarysse

    3 jaar geleden
    China, lanceer een cyberaanval om die kwibus van het internet te houden