Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © ANP

PostNL en GLS vervolgd voor sociale fraude bij koeriers

Zowel PostNL als GLS wordt vervolgd door de correctionele rechtbank omdat hun pakjesbezorgers op structurele wijze sociale fraude zouden plegen. Dat schrijft De Tijd zaterdag.

8 reacties

  • Roger De Munck

    3 jaar geleden
    Waar profiteert men niet ik denk dat dat bij bpost ook wel is en vind nog altijd postnl de beste leveren tenminste op tijd en dat is wat voor mij telt
  • Peter Nols

    3 jaar geleden
    Maar hun service is wel perfect, iets wat helemaal niet kan gezegd worden van de links rijdende Bpost waar een levering zonder problemen iets is waar we enkel kunnen van dromen.
  • Ivan De Smedt

    3 jaar geleden
    En dan maar zagen op bpost... Wij zijn tenminste een eerlijk bedrijf dat de helft van de winst afgeeft aan de overheid zodat er minder belastingen moeten betaald worden
  • Katrien Caers

    3 jaar geleden
    Als je die koeriers hun rijgedrag ziet, vraag je je vaak af of ze de wegcode wel kennen. Dat PostNL geen geld geeft aan aanwerving en lonen legt dan al veel uit. Sociale uitbuiting heeft zo zijn nadelen PostNL.
  • Jos Van De Plas

    3 jaar geleden
    De problemen rond sociale dumping en fraude breiden zich uit en raken niet opgelost, ik denk dan ook aan werknemers uit het oostblok in de bouw en transportsector.