AFP
Volledig scherm
© AFP

Techaandelen gaan zwaar onderuit op beurzen

Beleggers zetten zich schrap voor een verkoopgolf in de technologiesector, nadat de techaandelen maandagavond zwaar onderuitgingen op Wall Street. Techbeurs Nasdaq verloor maar liefst 2,6 procent na zware verliezen bij grote concerns zoals Tesla (-6,4%), Facebook (-4,1%) en Apple (-2,6%). 

8 reacties

  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Volgens onze expert Polleke moet je investeren in vastgoedfondsen. Die kopen nu in Nederland hele sociale woonwijken op van woningmaatschappijen en drijven stelselmatig de huurprijzen op. Tot de arme bewoners ze niet meer kunnen betalen. Om dan de woningen duur te verkopen op de exploderende woningmarkt. Of het geheel weer van de hand te doen aan een ander fonds dat nog wat ruimte ziet om verder te melken.
  • mike milan

    3 jaar geleden
    Das ideaal voor diegenen nog geen aandelen hebben....nog effe wachten tot het dal bereikt is, en dan kopen.
  • Ad Zoontjens

    3 jaar geleden
    Blijf er maar weg Luc! De boel was flink overspannen, en wat heel hoog steeg zal diep vallen. Een Amerikaanse analist die beide voorgaande crashes voorspelde, zei pas nog dat we voor een nieuwe GROTE CRASH staan.
  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    Ach wat, er is een verschil tussen beleggers en speculanten. Kalm blijven en wachten tot de beurs terug stijgt. PS: Als je 100 000 euro op je spaarboek hebt is die dankzij de inflatie ook maar 97 000 euro waard.
  • Ledoux Ruddy

    3 jaar geleden
    Als aandelen 700 % stijgen in pakweg 2 jaar kan het ook 25 % eens dalen ,