Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen. © AFP

Er lijkt geen weg meer terug: een blik achter de schermen op de harde verhoudingen tussen Jakobsen en Groenewegen

WielrennenHet is 279 dagen geleden dat Fabio Jakobsen de hekken in werd gereden in de Ronde van Polen, maar de klap ijlt nog altijd na. Sinds vorige week is de relatie tussen hem en Dylan Groenewegen verder verhard. Een blik op wat speelt achter de schermen.

11 reacties

  • Wat niet weet Guy

    3 jaar geleden
    Wanneer ik totaal onvrijwillig een ongeval veroorzaak dien ik de gevolgen daarvan te dragen (schade te betalen - liefst door verzekering). Groenewegen nam vrijwillig de beslissing om meermaals ongeoorloofde bewegingen uit te voeren met een val als gevolg. Intentie en motief waren zeker aanwezig, waarom zou er geen schadevergoeding dienen te volgen voor geleden schade.
  • Teun Manders

    3 jaar geleden
    Als er geen deugdelijke regels zijn kan er ook geen passende straf worden gegeven. Groenenwege is niet crimineel of iets dergelijks ook al keur ik zijn actie niet goed (doet hij zelf ook niet). Volgens mij is de stelling van bovenstaand verhaal van Thijs Zonneveld juist.
  • Yves Steenssens

    3 jaar geleden
    Meer dan begrijpelijk .
  • Bart Engelen

    3 jaar geleden
    Ik begin zowaar meer sympathie te krijgen voor Groenewegen dan voor Jacobsen.
  • Paul deyaert

    3 jaar geleden
    Renners als groenewegen en bouhanni horen niet thuis in peloton dat is bewust anderen laten vallen levenslang schorsen is correcte straf ook dom van jumbovisma dat ze hem in dienst houden als een van de beste ploegen ter wereld