Een vijftiental dode varkens lagen na het ongeval op de weg.
Volledig scherm
Een vijftiental dode varkens lagen na het ongeval op de weg. © Marc De Roeck

Vrachtwagen met varkens gekanteld op Antwerpse Ring: weg volledig versperd

AntwerpenEen vrachtwagen is donderdagnamiddag gekanteld op de aansluiting van de Antwerpse Ring naar de E19 richting Brussel. De vrachtwagen was volgeladen met varkens die door het ongeval verspreid over het wegdek lagen.

  1. Vakbonden houden ‘ludieke’ actie aan Begijnenstraat: “Gevangenis moet langer open blijven, maar de gevel gaat misschien omvallen”
    PREMIUM

    Vakbonden houden ‘ludieke’ actie aan Begijnen­straat: “Gevangenis moet langer open blijven, maar de gevel gaat misschien omvallen”

    Opnieuw een vakbondsactie aan de Antwerpse gevangenis in de Begijnenstraat. De directe aanleiding: een gevel die overhelt en mogelijk zou kunnen omvallen. De echte reden? Grote ontevredenheid over de beslissing van justitieminister Van Tigchelt over de sluiting van de gevangenis van Hoogstraten. “Nu moet de Begijnenstraat dus langer open blijven, maar we zien geen geld voor de infrastructuur.”
    Antwerpen
  2. “Waarom zou hij in Antwerpen wat in het rond komen schieten?” Schutter die 4 jaar geleden mogelijk drie woningen in Deurne beschoot riskeert forse celstraf
    PREMIUM

    “Waarom zou hij in Antwerpen wat in het rond komen schieten?” Schutter die 4 jaar geleden mogelijk drie woningen in Deurne beschoot riskeert forse celstraf

    Was het een Franstalige Brusselaar die in december 2019 enkele woningen in Deurne kwam beschieten? Het Antwerps parket denkt van wel. Volgens hen was het Ilyasse Y. die 4,5 jaar geleden drie woningen doorzeefde met kogels. Een wraakactie in het georganiseerde drugsmilieu, zo klinkt het. Y.’s advocaat dacht daar evenwel anders over. “Zijn DNA op die kogelhulzen? Die hulzen werden verkocht in het café waar hij werkte en heeft hij misschien per ongeluk aangeraakt.”
    Deurne