Tuinfeest
Volledig scherm
Tuinfeest © Shutterstock

Jambon: “Tuinfeest deze zomer kan enkel met professionele catering”

Tijdens het vorig Overlegcomité werden de regels voor evenementen in de buitenlucht dan wel versoepeld, privébijeenkomsten blijven beperkt tot 10 personen. Die beperking geldt ook voor tuinfeesten deze zomer, tenzij die worden georganiseerd met een professionele cateraar. Dat verduidelijkte Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) vandaag op de regionale zender atv. 

235 reacties

  • phil smedts

    3 jaar geleden
    NVA legt hiermee een extra belasting op aan mensen die zelf een feest willen organiseren, om hun politieke vriendjes te bevoordelen. Je kan ook enkel maar gebruik maken van verbouwings en milieusubsidies als je daarvoor bij de duurdere handelaars langsgaat ipv het zelf te doen. Het liberale beleid is duidelijk niet in het voordeel van het volk dat ze verondersteld worden te vertegenwoordigers, de term "volks"vertegenwoordiger lijkt me niet echt meer van toepassing.
  • Pe Co

    3 jaar geleden
    Kortweg , de rijke mogen feesten .
  • simonne goderie

    3 jaar geleden
    Regels en maatregels ,daar geïnteresseerd schijnbaar elke minister op ,zelfs zover gaan dat ze het bos door de bomen niet meer zien .Wat Jambon betreft ,die heeft al meermaals laten verstaan dat hij incapabel is om deze functie te bekleden ,zoveel is duidelijk .
  • Ann Winne

    3 jaar geleden
    Helaas! Enkel onze meer gegoede medemens kan dit betalen.
  • ward Dewinter

    3 jaar geleden
    Zo zie je maar weer , de Nva heeft geen enkele voeling met de "gewone" vrouw en man in de straat .Hun loyaliteit ligt duidelijk ergens anders !