AFP
Volledig scherm
© AFP

OVERZICHT. Aantal nieuwe besmettingen en overlijdens blijft fors dalen

Het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen per dag duikt voor het eerst sinds 8 maart weer onder de 2.500. Ook het aantal ziekenhuisopnames blijft, net als de andere indicatoren, dalen en er liggen ook steeds minder coronapatiënten op de afdeling intensive care. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

36 reacties

  • Gaston Foubert

    3 jaar geleden
    Da virus is inderdaad slim Gerda, de mutaties komen er juist doordat het virus een uitweg zoekt door de vaccinaties. De landen waar volop gevaccineerd werd hebben die mutaties als eersten gehad .... Engeland, Zuid-Afrika, Brazilë, India ...
  • Gerda Haubourdyn

    3 jaar geleden
    Leve de vrijheid. Maar van korte duur denk ik. Dat virus is heel slim.Even dalen en dan.massaal toe slaan met mutaties. Hopelijk heb ik ongelijk.
  • Johan SMETS

    3 jaar geleden
    Dany Herman, er wordt wel degelijk over de bijwerkingen gesproken, maar wat jij vertelt is nergens gecheckt en voor mij dus opgeblazen praatjes. Er zijn inderdaad mensen die alles linken aan een vaccinatiespuit. Ik geloof alvast niets van jou praatjes.
  • ADRIAAN VANDEKERKHOVE

    3 jaar geleden
    Mr Dany qHerman Volledig akkoord. Over de neveneffecten wordt inderdaad met geen woord over gesproken. Wat mogen we nog geloven over al hetgeen er geschreven en verteld wordt door de grote heren ?
  • Paul Roymans

    3 jaar geleden
    De jojo zet zich nog maanden voort tot we een nieuwe, maar dan betalende, vaccinatie nodig hebben.