Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

HET DEBAT. Grote tuinfeesten enkel mogelijk met cateraar: dit is jullie mening

Tijdens het vorige Overlegcomité werden de regels voor evenementen in de buitenlucht versoepeld, maar privébijeenkomsten buiten blijven beperkt tot tien personen. Die beperking geldt ook voor tuinfeesten deze zomer, tenzij die worden georganiseerd met een professionele cateraar. Eerder lieten we de experts hierover aan het woord, nu is het jullie beurt.

10 reacties

  • Karel Janssens

    3 jaar geleden
    Hoe verder de beslissende overheid afstaat van de burger hoe meer Kafka. De vaccinatie centra staan dicht bij de burger en werken voor 99 % tot ieders voldoening
  • Gerry VAN DE KERKHOF

    3 jaar geleden
    Sommige caféuitbaters slagen er op hun eigen terras nog niet in om hun klanten de regels te laten volgen en dan zouden cateraars bij andere mensen flik moeten spelen? Komt goed! Daarbij, welke cateraar staat te springen om een feest voor 12 personen te doen, want ook dat zou moeten. Als het dan toch nog zo precair is, laat dan niets toe boven 10 man he.
  • Rony De geest

    3 jaar geleden
    ben van mijn 15j in de horeca heb 15j kok geweest in het leger en 26j café uitbater en buiten mijn uren heb ik barman geweest in een rest. (brouwershof lokeren )denk dat ik wel een feestje van 50 en meer aan kan
  • Willy Schepers

    3 jaar geleden
    Dat is iets dat volgens mij iets dat niet kan, iemand zonder bevoegdheden komen baas spelen in iemands andere tuin.
  • Sam Bedfort

    3 jaar geleden
    Na de medische apartheid via het vaccinatiecertificaat, enkel feestjes voor de rijken. En dan maar zeggen dat het vrije keuze is en dat niemand gediscrimineerd wordt.