Naomi Campbell (50) voor het eerst mama: “Dit kleine wondertje koos mij als moeder”

CelebritiesNaomi Campbell (50) is voor het eerst mama geworden van een dochtertje. Dat maakte het topmodel zelf bekend op haar Instagramaccount.

19 reacties

  • Tamara Stinckens

    3 jaar geleden
    Kind heeft mooie mama. geen grijze mama zoals ik veel onverzorgde zie rondlopen. mama is slim,knap,rijk. en vooral lief. naomi ben trots.wil graag de meter zijn.
  • Katia Mistianes

    3 jaar geleden
    Er zijn talloze verstandige vrouwen die zich plots, midden in hun succesvolle carrière, zo rond hun 40ste (sommigen dus zelfs nog later) wanhopig en vertwijfeld afvragen: "Waar komen de kindjes vandaan?" De associatie 'vrijen' en 'vruchtbaar' wordt al decennialang door het feminisme weggemoffeld in politiek correcte manipulatie: "Meisjes moeten hun oerwens (een baby) onderdrukken, en worden zoals mannen: dezelfde studies doen, dezelfde jobs, dezelfde sporten en dezelfde ambities."
  • Maria Van Breda

    3 jaar geleden
    Mijn moeder was 46 en mijn vader 48 toen ik geboren werd. Toen ik 30 was had ik geen ouders meer. Sorry hoor maar ik had liever jongere ouders gehad.
  • Stephaan Van Synghel

    3 jaar geleden
    Ze moeten het zelf nog kunnen opvoeden of is het een ander die het voor hun doet
  • Danielle Duym

    3 jaar geleden
    Je moet een fameuze egoïste zijn om je kind zo'n oude moeder te geven. Ik heb een heel open geest en ben heel tolerant maar dit vind ik absoluut onverantwoord.
  1. EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”
    PREMIUM
    showbizz

    EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”

    Het is een beeld waar de fans van schrikken: zanger Marco Borsato (57) - quasi onherkenbaar - gespot aan een tuincentrum. De zanger kent pas in 2025 zijn vonnis in de zaak rond grensoverschrijdend gedrag, maar lijkt op deze nieuwe foto’s nu al met vervroegd pensioen. Zelf houdt hij al vier jaar de lippen stijf op elkaar, maar aan de hand van gesprekken met vrienden en familie krijgen we een beeld van hoe het nu gaat met Borsato én of hij ooit weer gaat optreden. “Hij sluit zich steeds meer af.”
  2. Ontmoet de ‘maffiafamilie’ van Bianca Censori, de vrouw van Kanye West: “Haar oom is de Australische Al Capone”
    PREMIUM
    Celebrities

    Ontmoet de ‘maffiafa­mi­lie’ van Bianca Censori, de vrouw van Kanye West: “Haar oom is de Australi­sche Al Capone”

    Vaderlief is er niet mee opgezet, met Bianca Censori (29) die op dagelijkse basis naast haar man Kanye West paradeert in niets verhullende outfits. Maar Elia - bijnaam Leo - Censori is zelf geen heilig boontje. De Australiër met Italiaanse roots heeft een zwaar crimineel verleden, net als Bianca’s andere familieleden. De Censori’s staan bekend als een notoire maffiafamilie. Wat hebben ze precies op hun kerfstok? “Een rivaliserende bende wou haar vader vermoorden.”