Jambon in 'De Cooke & Verhulst Show'
Volledig scherm
PREMIUM
Jambon in 'De Cooke & Verhulst Show' © Play4

RECONSTRUCTIE. Waarom Jambon de nieuwste versoepeling aankondigde bij Gert Verhulst - en De Croo daar geen spel van maakt

Dat Jambon gisteravond in de show van Gert Verhulst en James Cooke verkondigde dat je vanaf 9 juni ook een tuinfeest met 50 man mag geven zonder professionele cateraar, wordt hem niet in dank afgenomen door enkele federale collega’s. Nochtans waren premier De Croo en de minister-presidenten het daar gisteren wel over eens geraakt. Volgens het kabinet-Jambon wist De Croo ook dat de minister-president dat mogelijk later die avond op tv zou zeggen, als hij de vraag kreeg. En zo zorgde Jambon ervoor dat hij de vraag kreeg.

51 reacties

  • jean-pierre vlasschaert

    3 jaar geleden
    Conner moet niet klagen over te vlug iets te verkondigen,waar zit hij met de ons beloofde 1500 Euro pensioen?Pas als hij deze belofte kan waarmaken zullen we hem opnieuw ernstig nemen.
  • Marc Fonteyn

    3 jaar geleden
    Ongelofelijk dat hij dit doet in een show. Miet dat eerst niet voor het parlement?
  • wesley netnem

    3 jaar geleden
    Ja Ovld heeft en Kan niets meer zeggen na het el kaouakibi schandaal waar Nva trouwens Mee schuld aan heeft ..! Ze verschillen ook niet zoveel van mekaar deze twee partijen ..Alles voor zichzelf en hun Rijke vriendjes !! Terwijl de Burgers bedriegen en beliegen ! Maar de Belg heeft een Zeer kort geheugen en vergeet alles in het Stemlokaal , en dat de helft voor de Staat werkt en Krijgt helpt ook niets aan dit politiek systeem van 5 Graai regeringen !?
  • Yolande MARIS

    3 jaar geleden
    En ons matek moest ook weer van zich laten horen ondanks het bordjes draaien en overal opduiken in de media .We zitten opgezadeld met een circus dat België in de vernieling aan het rijden is.
  • Carin Desmet

    3 jaar geleden
    Wanneer worden die overbetaalde 6 regeringen 60 ministers 450 parlement leden die door ons worden betaald buiten gezet en terug 1 regering met max 15 bekwame nieuwe personen die door ons wordt gekozen.. al die burgemeester nog zo iets 19 in Brussel alleen al New York grote van België 1 burgemeester... Ik met klein pensioen verdriedubbeld belastingen in 2 jaar aan fed en gewesten