De berichtgeving over Jürgen Conings op een Taiwanese (linksboven), een Japanse, een Russische (linksonder) en een Perzischtalige nieuwssite.
Volledig scherm
De berichtgeving over Jürgen Conings op een Taiwanese (linksboven), een Japanse, een Russische (linksonder) en een Perzischtalige nieuwssite. © RV

Klopjacht op ‘Belgische Rambo’ Jürgen Conings is wereldnieuws

De massale klopjacht op de voortvluchtige militair Jürgen Conings is op drie dagen uitgegroeid tot wereldnieuws. Het nieuws wordt tot in Japan, Taiwan en Rusland opgepikt.

79 reacties

  • fanny steylaerts

    3 jaar geleden
    Die schoten, 18.30u gisteren, stond er waarschijnlijk konijn op zijn menu en vanmorgen een vis of een bosduif. Die achtergelaten spullen, denkt men nu echt dat zo’n getrainde strijder zulke opvallende sporen gaat achterlaten met de kans om heel snel gevonden te worden? Gezien zijn traject Leopoldsburg, Hasselt, Pelt, Keine Brogel, zou de vliegbasis Zutendaal, dat daar ook in de buurt ligt, zijn volgende doel wel eens kunnen zijn.
  • frans Venloo

    3 jaar geleden
    Het is voor een normaal mens moeilijk te begrijpen Wat speelt er zich in het hoofd van deze man af ? Vanwaar komen deze gedachten en waarom het is een oorlogsveteraan en heeft zeker wat meer meegemaakt dan een gewoon mens . Is hij begeleid geweest na terugkomst vele vragen waar nog geen antwoord op is .
  • nancy dejonge

    3 jaar geleden
    De les die nu zou moeten geleerd zijn is dat de effciëntie van defensie, politie de veiligheid van het land één groot fiasco is! Eén man bewijst dat hij sterker is dat de hele armada die opgetrommeld werd! .; Eigenlijk verdient hij een promotie! Daarbij kan men vasstellen dat die man al heel wat heeft meegemaakt, EN dat hij door die stress, spanningen geen enkele hulp of begeilding kreeg om dit trauma in de goede banen te leiden! Hopelijk houden ze daarmee rekening mee!
  • Didier Heggerick

    3 jaar geleden
    Overmacht aan manschappen en materiaal nu waar waar deze bij de rellen in Brussel-Luik ,waar waren deze bij drugoorlog Antwerpen en tegen de terreur ? cinema belgica voor amper 1 man !
  • Cecarine De Smet

    3 jaar geleden
    Is dit echt nodig???? Militairen met deze training weten de code, dus ze weten wat deze man gaat doen..... Bied hulp In plaats van hem op te jagen!!!