Duvel
Volledig scherm
© Duvel

PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier kan je Duvel kopen voor amper 0,99 euro per flesje (en zelfs minder als je het slim aanpakt)

Wie graag Duvel drinkt, kan momenteel een koopje doen bij warenhuisketens Albert Heijn en Colruyt. In plaats van ongeveer anderhalve euro voor een flesje, betaal je er nu maar 0,99 euro. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er deze week zijn tip van voor de lezers van HLN.

6 reacties

  • Urbain VAN BAELEN

    3 jaar geleden
    Ik heb woensdag een bak gekocht bij Colruyt Geel en heb 23,76 betaald.j
  • patrick de smedt

    3 jaar geleden
    als Colruyt er niet aan uit kan dan zetten ze " Alles uitverkocht in colruyt" en dit tot de actie voorbij is.!! ondervonden met lipton ice tea te goeie koop en alles was zogezegd uitverkocht de dag nadien was er weer maar duurder.!!
  • Cor Vermonden

    3 jaar geleden
    Alees kan ,was gisteren in Binche en daar stonden kempense aardbeien geprijsd aan drie euro de kilo en vier kilo voor tien euro, bij ons kosten die het dubbele.
  • Gilbert Geldof

    3 jaar geleden
    inderdaad Marcus. Maar 25€ heb ik nog niet geweten. In de Alvo bij ons is het een goeie 29€, in de GB Market 31€. Maar de "normale prijs" van 1,5€ per flesje heb ik nog nooit geweten. Dat is 36€ voor een bak.
  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    De normale prijs bij Colruyt is 25 Euro voor een bak. Maar lang niet overal ! Kijk op de website van Colruyt en kies je plaats en vergelijk. Het is pure oplichting. Het kan variëren tussen 25 Euro (overal waar er wat concurrentie is) en 30 Euro (Diest, Averbode, Heist-op-den-Berg, en zoveel meer plaatsen.