Het Italiaanse Måneskin maakt volgens bookmakers veel kans om het Songfestival te winnen
Volledig scherm
Het Italiaanse Måneskin maakt volgens bookmakers veel kans om het Songfestival te winnen © EPA

Dit zijn de vijf superfavorieten van het Songfestival

SongfestivalVolgens de bookmakers ligt Italië momenteel in poleposition om het Songfestival te winnen. De rockers van Måneskin en hun ‘Zitti e buoni’ - wat ‘rustig en goed’ betekent - krijgen een winstkans van 24 procent toebedeeld. 

4 reacties

  • jos meurrens

    3 jaar geleden
    Spijtig dat er in de IT rockband niemand "ZINGT ". Dan België: Dat het een scheet in een fles was heb ik sinds dag 1 gezegd. Een déjà vû copy van een soort bond ding.Gelukkig hebben we de walen nog om de Belgische eer nu en dan eens wat te redden.
  • Henriëtte Van den Bergh

    3 jaar geleden
    Wat een afgang met dit Italiaans lawaai op het Songfestival....en dan te bedenken dat dit een land is met zoveel goede artiesten en mooie liedjes. Waar gaat DIT songfestival naartoe .Er waren zo'n goede liedjes o.a. Zwitserland...Frankrijk... Portugal die het meer verdiende,dan dit CRAZY gedoe
  • MARCEL VAN DEN EYNDE

    3 jaar geleden
    Hopelijk winnen we dit niet of we kunnen voor die kosten ook nog eens opdraaien
  • Patrick Peeters

    3 jaar geleden
    Eén potje politiek!
  1. Beyoncé reageert voor het eerst na kritiek op countryalbum: “Ik voel me niet welkom, net daarom maak ik dit”
    MUZIEK

    Beyoncé reageert voor het eerst na kritiek op countryal­bum: “Ik voel me niet welkom, net daarom maak ik dit”

    Beyoncé (42) heeft zich voor het eerst uitgesproken over de nieuwe muzikale richting die ze is ingeslagen. Haar aankomende countryplaat ‘Cowboy Carter’ kwam tot stand nadat de superster werd gediscrimineerd in het genre. “Het motiveerde mij om in de geschiedenis van country te duiken”, schrijft ze op Instagram. Queen B hoopt dan ook dat haar album elk rasgerelateerd stigma in het muziekgenre irrelevant zal maken. “De kritiek dwong me om voorbij de opgelegde beperkingen te gaan.”
  2. ▶ Koen Wauters over televisietoekomst: “Ik push, roep, trek en sleur om een nieuwe live entertainmentshow op VTM te maken”
    HLN Mediawatchers
    9

    ▶ Koen Wauters over televisie­toe­komst: “Ik push, roep, trek en sleur om een nieuwe live entertain­ment­show op VTM te maken”

    Het ziet er dik naar uit dat 2024 één van de absolute topjaren uit de carrière van Koen Wauters wordt. Momenteel schittert hij met broer Kris in ‘Liefde voor Muziek’, straks mag hij samen met Julie Van den Steen het nieuwe VTM-programma ‘Sing Again’ aan elkaar praten en in de verte doemen nu al negentien uitverkochte Sportpaleizen voor ‘40 Jaar Clouseau’ op. En toch is de tv-honger van Koen nog niet gestild. “Ik droom van een Kriebels 2.0 en natuurlijk ben ik daar al aan het werken”, klinkt het in de HLN-podcast de ‘HLN-Mediawatchers’.