Onder andere Hans Otten en Wim Ballieu vertellen in Story over de heropening van de terrassen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder andere Hans Otten en Wim Ballieu vertellen in Story over de heropening van de terrassen. © PN/rr

Bekende horeca-uitbaters over de heropening van de terrassen: “Onze zaak is momenteel verlieslatend, maar we willen tonen dat we er nog stáán”

ShowbizzDe heropening van de terrassen is bijzonder enthousiast onthaald door de gemiddelde Vlaming, maar het weer strooit roet in het eten. Intussen heeft zo’n kwart van de horecazaken opnieuw de deuren gesloten. Hans Otten (50) en andere bekende horeca-uitbaters vertellen hoe zij de heropstart beleven en hoe ze proberen hoopvol naar de toekomst te kijken. “Op het terras mogen mensen tot half twaalf ‘s avonds blijven zitten, maar het binnengedeelte moet al om tien uur sluiten. Absurd, toch?”

10 reacties

  • Ledoux Ruddy

    3 jaar geleden
    De zelfstandigen , onze trekpaarden van de economie !!! moed houden alles komt goed.
  • Peggy Heytens

    3 jaar geleden
    Ten eerste gaat u,uw personeel(als ge die gaat vinden) beter mogen betalen. Of ge gaat alles zelf moeten doen. Ten tweede gaat ge uw prijzen niet mogen opdrijven,of ge gaat geen kat zien. En ten derde,stop met klagen want u bent niet de enige die geleden heeft onder die corona.
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Klagers zijn meestal gewoon beroepszagers die zichzelf beter vinden dan anderen. Iedereen heeft het moeilijk gehad tijdens de afgelopen maanden/jaren. Niet iedereen voelt zich geroepen om dat in de pers te brengen. Enige realiteitszin en bescheidenheid zou de BV sieren.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Verlieslatend maar toch staan we daar.Misschien moeten ze toch maar eens stoppen met geld buiten te gooien .Als toch verlieslatend is dan is 't ook weggegooid geld en wie werkt er nu met verlies?.
  • Etienne De Bondt

    3 jaar geleden
    Haal de 10% naam uit jullie prijzen en ge maakt winst gelijk alle anderen.