BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Coronacommissaris Facon: “Het is niet omdat iets niet verboden is, dat het verstandig is”

Coronacommissaris Pedro Facon zet een "belangrijke kanttekening" bij de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen in de privésfeer. "Het is niet omdat iets niet meer verboden is in het ministerieel besluit, dat het verplicht of verstandig is om te doen", zegt hij. Er komen specifieke aanbevelingen.

20 reacties

  • Marleen Saliën

    3 jaar geleden
    Ik was juist zo blij dat ik niet meer hoefde te kussen en te knuffelen. Wat een domme versoepelingsmaatregel van politici weer eens. We zullen er daarna weer moeten voor boeten waarschijnlijk zoals vorig jaar.
  • jos duriau

    3 jaar geleden
    Het zou verstandiger zijn om te verbieden , je zal ze er zien invliegen , dik boven hun theewater en alle remmen los . De afrekening komt wel nadien.
  • Dries De Preter

    3 jaar geleden
    We zien élke dag, élk uur in het verkeer hoe mensen "hun verantwoordelijkheid nemen". Wellicht komen er vervroegde federale verkiezingen zodat elke minister nog snel kan scoren.
  • John Doe

    3 jaar geleden
    Als je op het gezond verstand rekent zijn we nog 20 jaar opgesloten! Zie het gemiddelde IQ van wat er tegenwoordig 'protesteert' !
  • Renée Schietekat

    3 jaar geleden
    Gezond verstand is bij een deel van de bevolking een onbestaand iets. Je moet nooit rekenen op gezond verstand maar duidelijke regels stellen, en zelfs die betwisten ze nog. Het is overal dat er mensen zijn waar je nooit kan op rekenen, die zeuren en zagen alleen maar en die zien nooit het grote plaatje.