Trajectcontrole langs de E17, ter illustratie.
Volledig scherm
Trajectcontrole langs de E17, ter illustratie. © Kristof Pieters

Peeters rekent op operationele mobiele trajectcontrole voor wegenwerven in komende weken

Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) hoopt in de komende weken een mobiele trajectcontrole langs een wegenwerf operationeel te krijgen. Het streefdoel van 1 juni zal niet worden gehaald.

9 reacties

  • mutley dastardly

    3 jaar geleden
    Mevr. Peeters, waarom doet u nog altijd geen controle op de diesels in de autocontrole-centra? Waarom heeft u dat nog altijd gesaboteerd? Er is geen enkele reden om dat niet na te laten kijken - en desnoods een pak wagens af te keuren die niet op de baan mogen wegens een aanslag op onze gezondheid. U mag van mij gewoon en gratis opstappen! Liever een regering zonder crapullekes uit Open-VLD!
  • Hans Andersen

    3 jaar geleden
    mijn gps geeft bij wegenwerken niet aan dat er snelheidsbeperkingen zijn, dus er valt geld te verdienen door de overheid bij de automobilisten die zich anders overal aan de beperkingen houden. Kassa kassa !
  • Geert Landsman

    3 jaar geleden
    Ze kunnen 1 gewapende militair nog niet eens opsporen, maar de burger pesten met zinloze boetes daar is de overheid goed in. Schaf de gewesten af!
  • Bart Geukens

    3 jaar geleden
    Mooi voorbeeld, de E313 Met de werken in Geel aan afrit 23. Komende van Limburg richting Antwerpen. Zelfde snelheid afremming in het weekend, of in de nacht of door de week in de spitsuren. Door de week heb ik er begrip voor om de snelheid afbouwend op te bouwen tijdens de drukke uren en dit ruim op voorhand. Maar niet 24 op 24 dezelfde maatregel. Men kan die matrix borden die de max. toegestane snelheid weergeven gemakkelijk aanpassen afhankelijk van de verkeersdrukte. Dit is kassa kassa.
  • Jan hertogs

    3 jaar geleden
    Duidelijk op zoek naar extra inkomsten!