Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bart De Pauw moet vandaag in zijn kaarten laten kijken

Vandaag verstrijkt de deadline voor de eerste conclusies van de verdediging van Bart de Pauw (53). Heel concreet moeten zij aan de griffie van de rechtbank van Mechelen hun argumenten overmaken over de betichtingen van stalking en elektronische belaging. Bij een veroordeling riskeert de tv-maker tot 2 jaar cel.

19 reacties

  • Avril Pencée

    3 jaar geleden
    Zal 't kunnen schudden.
  • John Stahl

    3 jaar geleden
    Belgische slakkenjustitie. Het proces tegen Anders Breivik begon 9 maanden na zijn aanslag en was na 5 maanden beëindigd. En hier moet het eigenlijke proces nog beginnen. Wie vindt dit nog normaal?
  • Evan De Jongh

    3 jaar geleden
    Jammer genoeg is hij al veroordeeld in de media, het gaat nog lang duren voor een tv zender terug met hem gaat willen samenwerken, zeker niet als schermgezicht. Die advocate van de vrouwen heeft al zijn kansen op een eerlijk proces al de grond ingeboord door gebruik te maken van de media en medelijden op te wekken voor mensen die wisten wat ze deden en uit vrije wil meegingen.
  • Ivo Rutten

    3 jaar geleden
    Wanneer u zoiets overkomt als vrouw moet je direct klacht neerleggen en niet maanden of jaren daarna
  • Willy Scholaart

    3 jaar geleden
    als ik die foto bekijk moet ik toch zeggen dat Bart er 10 jaar ouder uitziet dan 2 jaar geleden, wat zulke zaken doen met een mens, meer ga ik er niet over zeggen.