Archiefbeeld. © pol de wilde - corelio

Lange file op Antwerpse Ring door ongeval aan Antwerpen-Oost

Op de Antwerpse ring richting Nederland staat dinsdagochtend een lange file door een ongeval aan het knooppunt Antwerpen-Oost, dat intussen is afgehandeld. De Liefkenshoektunnel is tot 11.25u tolvrij gemaakt richting Nederland om het fileleed te verzachten.

Bron: BELGA

“Het ongeval gebeurde rond 9 uur dinsdagochtend aan het knooppunt Antwerpen-Oost, ter hoogte van de afslag naar de E313”, zegt Jana Verdegem, woordvoerder van de federale politie. “Minstens drie voertuigen waren bij het ongeval betrokken. Vermoedelijk zijn twee andere voertuigen doorgereden.” Volgens de federale politie was er enkel stoffelijke schade. Er zijn geen gewonden gevallen.

Het stuk snelweg waar het ongeval gebeurde, is sowieso al het drukste van het land. Drie rijstroken zijn een tijdlang versperd geweest waardoor het lang aanschuiven op de Antwerpse ring en alle toekomende snelwegen.

Het Verkeerscentrum raadt daarom over langere afstand van Gent naar Hasselt aan om via Brussel om te rijden. Over de hele lengte van de Antwerpse ring richting Nederland sta je immers stil, al vanop de E17 in Kruibeke en de E34 in Vrasene. (nelo, blg)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Verkeersnieuws Antwerpen