EPA
Volledig scherm
© EPA

OVERZICHT. Gemiddeld aantal nieuwe besmettingen daalt met 24 procent, aantal patiënten op intensieve zorg nadert de 400

Het aantal mensen dat met Covid-19 op de afdelingen intensieve zorg van de Belgische ziekenhuizen ligt, blijft gestaag dalen. Momenteel gaat het om 403 patiënten, zo blijkt uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano. De coronacijfers blijven nu al een kleine maand dalen in ons land.

8 reacties

  • Johan SMETS

    3 jaar geleden
    We denken dat we heel goede cijfers hebben, maar de cijfers van vorige zomer worden uit de statistieken gehouden. Deze lagen nog een pak lager dan deze van nu, en toch hebben we toen een zware 2de golf gekregen en een kleiner 3de golf. Ik zou nog niet te vroeg terug "normaal" doen en victorie kraaien want we zijn er nog niet, zeker met de nieuwe varianten die opduiken zoals de indische!
  • Kevin van Goethem

    3 jaar geleden
    Let op mensen, de daling heeft niets te maken met het vaccin alleen. De daling was er vorig jaar in de lente ook. Heb geen hoop op einde aub, in september zuen we terug boomen. Met of zonder vaccin.
  • Paul Schotte

    3 jaar geleden
    Het is nog afwachten dat die vaccins wel werken met de nieuwe covid varianten. Vorig jaar rond deze periode zakte de cijfers ook.
  • Bolleke VDA

    3 jaar geleden
    Duren is een mooie stad maar blijven duren zou nog veel mooier zijn Ik hoop het echt maar mijn gevoel zegt dat het niet gaat lukken en dat we terug naar af gaan
  • Tim Veraghtert

    3 jaar geleden
    Kunne we dan nu terug normaal gaan doen?!