De bitcoin verliest waarde na een paar cryptische tweets van Elon Musk.
Volledig scherm
De bitcoin verliest waarde na een paar cryptische tweets van Elon Musk. © AP

Bitcoin verliest aan waarde na ‘gebroken hart’ Elon Musk

De bitcoin verloor vrijdag aan waarde na een paar cryptische tweets van Elon Musk. De Tesla-topman twitterde ‘#Bitcoin’, met daarnaast een emoji van een gebroken hart. De koers van de belangrijkste cryptomunt leek zich de afgelopen week te stabiliseren.

27 reacties

  • jan geens

    3 jaar geleden
    wat moet het leven toch mooi zijn als je met een paar tweets miljarden kunt verdienen . Enne... hij hoeft er geen eens zijn eigen geld voor te gebruiken . Investeerders betalen immers graag heel veel voor tesla . Hij weet met de toestroom an al dat gratis geld nauwelijks wat te doen .
  • David Hermans

    3 jaar geleden
    In wat voor een 'verkleuterde' samenleving leven wij? Een smiley in een tweet van een volwassen man kan honderden miljarden euro in rook doen opgaan. Denk daar maar eens over na...
  • Geert Vaelen

    3 jaar geleden
    Iemand die honderden miljoenen aan bitcoins heeft, zal er wel aan denken om een stop-loss in te stellen zeker? Die tweet is weer een middel om aandacht te trekken zodat de whales terug inkopen op bitcoin om die te doen pieken nadat hijzelf weer voor miljoenen aangekocht heeft. Als hij er aan de andere kant een gebroken hart van heeft, moet hij leren z'n mond te houden want hij heeft het zelf doen crashen met z'n tweets.
  • Bart Dekort

    3 jaar geleden
    Een serieuze zakenman houdt zich met zijn core-business bezig, en doet er alles aan om het imago van zijn bedrijf clean te houden. Musk is het tegenovergestelde, en doet uitspraken die onverantwoord zijn en zo mogelijke beleggers misleidt. Gelukkig heeft hij invloedrijke vrienden want anders zou hij wel eens een klacht aan zijn broek kunnen krijgen.
  • Kevin van Goethem

    3 jaar geleden
    Ik weet niet veel over bitcoin. Het enige dat ik weet is dat er in korte tijd heel veel energie naartoe gaat. Hoe gaat men dit tolereren? En de dag dat quantom computer uitkomt is bitcoin op 1 dag niets meer waard. Maar tot dan is het leuk speculeren en spelen.