Onze chef voetbal blikt vooruit naar het oefenduel tegen Kroatië.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal blikt vooruit naar het oefenduel tegen Kroatië. © Belga

Onze chef voetbal hoopt dat Duivels tegen Kroatië het halflege glas kunnen bijvullen: “Het wordt een zoektocht naar een goed gevoel”

Rode DuivelsVeel twijfels, veel vragen rond de Rode Duivels. De onverwachte maar blijkbaar noodzakelijke oogkasoperatie bij Kevin De Bruyne is het volgende onduidelijke nieuwtje in het rijtje. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert ziet hoe de wedstrijd tegen Kroatië van vanavond een zoektocht wordt naar een goed gevoel om mee af te reizen naar Rusland. “En kan Tielemans de Duivels doen draaien?” 

5 reacties

  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Joske felles : heel juist verwoord 👍 Correcte analyse !
  • Dirk jansens

    3 jaar geleden
    Men heeft het over de gouden generatie voor Belgie en men verwacht tittels ..het komt idd zelden voor dat een klein land op wereldniveau meedoet,de meeste vergeten dat we eigenlijk gewoon meedoen met landen als Italie Spanje Frankrijk,Duitsland die bijna altijd een constante gouden generatie heeft.Als er 3 sterkhouders wegvallen bij Belgie is het al een pak minder als dit bij voorgenoemde landen wegvalt staan er 3 ander klaar net zo sterk,zegt voldoende dat onze gouden generatie beperkt is.
  • Joske Felies

    3 jaar geleden
    Hoog tijd dat deze " chef voetbal " het mauve favoritisme en zijn tactische tekortkomingen van Martinez eens in vraag stelt Door hem zijn we met deze zeer uitzonderlijke lichting onbegrijpelijk geen wereldkampioen geworden en ik vrees ook voor dit kampioenschap
  • van bogaert jeroen

    3 jaar geleden
    kijk het is eenvoudig. ze kunnen moeilijk voluit gaan. groot deel van kern is geblesseerd en dan mag je geen risico lopen met de bank. dit is een oefenwedstrijd , op het toernooi moet je er staan . niet moeilijk te verstaan toch
  • GILBERT MEYNS

    3 jaar geleden
    ik vrees dat ze het glas tot op de bodem zullen moeten leegdrinken