Kevin De Bruyne in mei bij de Rode Duivels.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne in mei bij de Rode Duivels. © Photonews

Onze chef voetbal kan niet wachten tot ‘KDB’ zijn rentree maakt: “De Bruyne samen met déze Tielemans: veel beter vind je niet op Euro 2021"

Rode DuivelsEen deugddoende zege, een zonovergoten trainingscentrum, en een stralende Kevin De Bruyne. Het leven lacht de Rode Duivels weer toe. Onze chef voetbal voelt dat de spanning groeit richting de match in Sint-Petersburg, zeker nu ‘KDB’ vandaag bij de groep aansloot. “Zou hij zaterdag de bank kunnen halen?”

9 reacties

  • Filip Vanlaeken

    3 jaar geleden
    Idd Tielemans voor mij veel beter dan Witsel door creativiteit (maw : hij kijkt ook naar voor). De Bruyne zie ik liefst iets breder, gelukkig hebben wij Lukaku dan zal Martinez hem beter moeten opstellen dan Guardiola in de CL finale. Een droomdup !
  • Kelly VdBurg-de Vos

    3 jaar geleden
    Welke reacties leest men hier eigenlijk zeg? Er lopen veel betere voetballers rond dan KDB en Tielrmans, lol. En met wat geluk zijn ze rap weer thuis.. gekker word het niet hier.
  • Jochen Leijgers

    3 jaar geleden
    Het is NU of nooit om een titel te pakken. Na dit EK zijn de meesten te oud.
  • peter proost

    3 jaar geleden
    Amai hoe positief hier seg
  • Dirk Tuymans

    3 jaar geleden
    Chef voetbal….Als je Lukaku vergelijkt met Cruyff….Dan denk ik dat hij niets van voetbal kent. Ondanks dat Lukaku onze nuttigste speler is.