ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

8 ton cocaïne in beslag genomen, 800 arrestaties en 700 huiszoekingen: de indrukwekkende cijfers achter internationale politieactie tegen drugsmaffia

Bij een grote gezamenlijke politieactie tegen de georganiseerde misdaad zijn de afgelopen dagen wereldwijd 800 arrestaties verricht in 16 landen. In totaal werd 8 ton cocaïne in beslag genomen. Dat is bekendgemaakt op het hoofdkwartier van Europol in Den Haag. Ons land was niet betrokken bij de operatie.

13 reacties

  • Paul Hendriks

    3 jaar geleden
    Een zeer mager resultaat, 8 ton coke dat s toch om te lachen, in de Antwerpse haven vinden ze dat gemakkelijk op 1 maand.
  • eric meers

    3 jaar geleden
    Is maar 0.00001% van de jaarlijkse trafiek in drugs en drugsgeld wereldwijd . De kartels en drugsbendes zullen er niet van wakker liggen .
  • Geert Vande Walle

    3 jaar geleden
    Ik vraag me af of er een kosten/baten studie gedaan is . Die drugs kosten zo goed als niets, de gearresteerden zijn onmiddellijk vervangbaar, wapens genoeg, en dat geld is een dikke fooi volgens de top die nu eens ferm lachen . Laat alle drugs vrij, hef er taks op en wie zijn eigen dood wil, doe maar .
  • Kurt Staessens

    3 jaar geleden
    Dat er geen link is met België gelooft geen hond. Dat er geen beroep gedaan is op de Belgische diensten wel.
  • jean pierre leemans

    3 jaar geleden
    Samenwerken met alle landen ,als gelijke partners Dan pas bereikt men ongeziene resultaten. Gooit het geopolitieke spel tussen het westen en China, Rusland,overboord; Behandel hen als gelijke partners . Werkt ermee samen Gevolg Resultaten zijn meteen gegarandeerd Op alle vlakken