Plots 500 vaccins op overschot op einde van de dag: Antwerpenaren staan in lange rijen aan te schuiven aan Spoor Oost

AntwerpenAan het vaccinatiecentrum in Spoor Oost stond dinsdagavond na sluiting nog een lange rij mensen. Door een foute telling was er een groot overschot van vaccins. Deze werden uitgedeeld aan iedereen die langskwam. Het nieuws werd via via verspreid en bracht heel wat volk op de been. “Het goede nieuws is dat we om half één ‘s nachts het laatste spuitje hebben gezet. We hebben niets moeten weggooien, alles is gebruikt”, vertelt Tom Van de Vreken, woordvoerder van het vaccinatiecentrum Spoor Oost bij HLN LIVE.

24 reacties

  • leen hanssens

    3 jaar geleden
    Een kleine mistelling? Gelukkig goed afgelopen, proficiat aan de vrijwilligers.
  • Ronny plovie

    3 jaar geleden
    Wat een comedy Capers daar in Antwerpen. Hoe kan je tegen het eind vd dag plots 500 vaccins over hebben. Wordt dit bij het uithalen uit de frigo's dan niet geteld of gekontroleerd?
  • monique bolen

    3 jaar geleden
    In het begin dat er werd gevaccineerd kon men in mijn gemeente zich op een reserve lijst zetten wat ik ook deed, ik had het geluk om op een avond te werden opgebeld en ik heb mij vliegensvlug aangemeld en nog geen seconde spijt, goed dat men daat zo vlug gereageerd heeft
  • René Van den Langenbergh

    3 jaar geleden
    Beste mensen, dit was eenmalig omdat vaccins anders weggegooid moeten worden. Willen jullie daar elke dag als medewerker gaan staan tot na middernacht? Bedenk dat daar héél veel vrijwilligers staan, waarvoor hartelijk dank en een grote pluim en proficiat voor al het werk dat dagelijks op spoor oost gebeurt.
  • Max Hendrix

    3 jaar geleden
    Overschotten voor 2de spuit? Waarom versnelt de campagne dan niet en doen we dit elke dag?