(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © © Eric de Mildt

Overheid al jaren op de hoogte over PFOS-vervuiling, zegt bouwheer Oosterweelverbinding: “Sinds 2017 consequent over verontreiniging gerapporteerd”

“Wij hebben nooit verstoppertje gespeeld.” Dat zegt Lantis, de bouwheer van de Oosterweelwerken, over de PFOS-vervuiling in Zwijndrecht. Sinds 2017 werd over de verontreiniging “consequent gerapporteerd aan de hogere overheid”, maakte CEO Luc Hellemans dinsdagavond duidelijk in ‘Terzake’.

85 reacties

  • Sylvain Helsen

    3 jaar geleden
    Tabula Rasa. Dat heeft België nodig in de politiek. Met de bulldozer over het hele politieke landschap. Met een sterke nieuwe partij helemaal in het midden. Vlaanderen samen met zijn hele oosterweelverbinding in de ijskast. Alle oosterweelverbindingspolitici: a One-Way Ticket To The Moon.
  • Sylvain Helsen

    3 jaar geleden
    Oosterweelverbinding staat symbool voor een vervuild Vlaanderen. Dus stop die hele nonsens maar definitief in de diepvriezer.
  • Peter Schelfhout

    3 jaar geleden
    Lionel Denis hun portemonee is onze portemonee dus daar straffen we onszelf mee.
  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    De Vlaamse regering gaat een onderzoek commissie oprichten dit is toch om te lachen ze gaan zich zelf controleren een onafhankelijk onderzoek zou klaarheid brengen wand die profiteurs beschermen elkaar en hier opnieuw een bewijs dat NVA niks geeft om de gewone mensen alleen om de winsten van berdrijven
  • Franky Schoonvliet

    3 jaar geleden
    Die leeggangers van Politiekers zitten enkel in raden van bestuur om nog meer poen te scheppen en niks anders.