Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. 2+2 gratis bij Carrefour: “In plaats van 701 euro heb ik maar 190 euro betaald”

Warenhuisketen Carrefour (Hyper) pakt uit met een 2+2 gratis-actie. Volgens de leden van Promojagers België kan je er stevig besparen op een breed gamma aan producten. Beheerder Gunther Devisch maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.

20 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    3 jaar geleden
    Alles wat men koopt aan de "normale" prijs is veel te duur. Er worden enorme marges winst genomen en zodoende kan men aan beroepsmensen enorme kortingen geven. Een loodgieter verdient meer aan een kraan dan het loon dat een werknemer per dag verdient. Dit is maar een voorbeeld. Het gaat met alles zo. Het wordt de hoogste tijd dat men de winstmarges wettelijk beperkt.
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Ik vervang of koop enkel als het stuk is en ik ben er niet voor om voor ieder huishoudelijk werk een speciaal gadget te hebben die meer in de weg staat dan gebruikt wordt!
  • Louis Heyens

    3 jaar geleden
    ik heb me met de Promojagers al rijk gekocht (niet) maar nu moet ik dringend een tuinhuis of een garage extra aanschaffen om al mijn overbodige producten in op te slaan ... Hopelijk is er binnenkort zo'n actie in de tuin- of bouwsector ... één tuinhuis kopen en een tweede gratis, dan kan ik wéér gaan shoppen
  • David Vermeulen

    3 jaar geleden
    Wat moet ik met 2 strijkijzers? Vaak zijn het oudere modellen of producten die ooit terug zijn gegeven.
  • Didi Bellens

    3 jaar geleden
    Ik heb daar geen geld voor als gepensioneerde want ik koop enkel iets als het stuk is.