VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT

Jules Hanot schrijft een brief aan Leah Thys: “Ooit zag ik hoe je zwoel, hees en sexy een ode aan Marlène Dietrich bracht. Diva speelt diva”

ShowbizzIn tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week richt hij zijn pen tot Leah Thys, die als ‘Madame Marianne' het mooi weer maakt in ‘Thuis’. “Al ruim een kwarteeuw de onaantastbare tsarina van ‘Thuis’ maar voor eeuwig en drie dagen een geklasseerd monument waar geen enkele soaptoerist achteloos aan voorbij durft te lopen.”

0 reacties

  1. Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”
    PREMIUM
    muziek

    Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”

    ‘Ik ben een poesje, strijk op je neer en neem de teugels.’ Rode oortjes met hun ‘Beest’ in ‘Liefde voor muziek’. En nu hun musical van ‘De 3 biggetjes’ steeds meer een rijper publiek aantrekt, vaart K3 overduidelijk een volwassenere koers. “Wij zíjn ook geen meisjes meer”, zeggen Hanne (30), Marthe (27) en Julia (21). “Maar volwassen vrouwen die niet enkel over regenbogen willen zingen.” En met een eigen mening als het op geruchten aankomt: zo reageren ze bij ons voor het eerst op de heisa rond hun liefdesleven.
  2. 70 keer op het podium in ‘14-18’ en tweede seizoen ‘Ik vraag het aan’: Niels Destadsbader herpakt zich na woningbrand
    PREMIUM
    bv

    70 keer op het podium in ‘14-18’ en tweede seizoen ‘Ik vraag het aan’: Niels Destadsba­der herpakt zich na woning­brand

    Zijn huis vernield na een brand, zijn optimisme nooit. “Alles komt goed, met tijd en boterhammen”, klinkt het. Die mentaliteit zet Niels Destadsbader (35) nu ook neer in zijn rol in spektakelmusical ‘14-18’, waarin hij het lichtpunt in het oorlogsveld wordt. Liefst zeventig keer, gecombineerd met de voorbereidingen van een nieuw seizoen ‘Ik vraag het aan’ voor VRT 1 - waar nieuwe contractbesprekingen op til staan. “De puzzel valt op het juiste moment in elkaar.”