De Wever haalt uit naar Groen over PFOS-vervuiling: “Partij die op rechteroever zout legt op elke slak, blijkt op linkeroever heel nalatig te zijn geweest”

In VTM NIEUWS betreurde Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) deze avond dat er geen communicatie is geweest over de PFOS-vervuiling. Daarnaast was De Wever ook scherp voor Groen, de partij van burgemeester van Zwijndrecht André Van de Vyver.

86 reacties

  • Christophe Moser

    3 jaar geleden
    Daarom stem ik dus al tijden niet meer, altijd maar de eigen agenda eerst en bekvechten. Vasthouden aan de macht en nog meer corruptie dan ooit. Iets waar niemand van ons iets aan heeft en vooral, nooit of te nimmer wordt er iemand effectief verantwoordelijk gesteld.
  • Tom De Bondt

    3 jaar geleden
    Hahaha, hij heeft weer niks gedaan en kan er weer niks aan doen hoor.
  • birgit vanderest

    3 jaar geleden
    Groen beken dat je het fout had. Net zoals bij de gascentrales daar trekken jullie nu ook je staart terug in.
  • Lode vleminckx

    3 jaar geleden
    BDW is geen haar beter dan de anderen maar frappant is wel dat de groenen er hun levensmoto van maken maar in de praktijk er niets aan doen. Wel integendeel en niet alleen op linkeroever maar overal waar ze een vinger in de pap hebben
  • Carla Van Geel

    3 jaar geleden
    Misschien kunnen de uitzendingen waarin BDW groen beschuldigd eens terug opgehaald worden, kwestie van de burgers nu eindelijk eens duidelijk te maken wie wel liegt. Iedereen vond het altijd maar kinderachtig en daar bleef het bij, maar als liegen doorgaat tot aan een zware vervuiling afschuiven op een ander dan, ja dan moet er absoluut ingegrepen worden. Dit kan niet meer.