Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen.
Volledig scherm
Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen. © Photo News

Na de crash en de woorden, nu het handje: Jakobsen en Groenewegen zagen elkaar voor het eerst terug in koers op het NK

WielrennenTimo Roosen (28) is de nieuwe kampioen op de weg in Nederland, maar hét moment op de VAM-berg in Drenthe kwam er misschien wel na de koers: Dylan Groenewegen (vandaag 28) en Fabio Jakobsen (24) gaven elkaar tien maanden na de horrorcrash in de Ronde van Polen een handje. 

5 reacties

  • Herman Van Arendonk

    3 jaar geleden
    Als Groenewegen openlijk toegeeft dat hij de valpartij in Polen veroorzaakte, dan kan Jumbo/Visma een gigantische schadevergoeding verwachten van Deceuninck/Quickstep. Groenewegen is dus door zijn advokaten geinstrueerd geen schuld te bekennen. Dat is heel vervelend voor Jakobsen, en ook voor Groenewegen ook. Die laatste wil namelijk volgens mij wel zijn verantwoordelijkheid nemen, maar de financiele belangen zijn groot.
  • marianne heerwegh

    3 jaar geleden
    Als Groenewegen dit in de prive op de openbare weg doet zoals met Jacobsen, krijgt deze 3 jaar rijverbod (ook met de fiets) + gevangen straf ! ! !
  • Jan Jansen

    3 jaar geleden
    Velen doen en hebben gedaan wat Groenewegen deed!
  • Christiaan van Mansfeld

    3 jaar geleden
    Wendy Peeters als dat zo zou gaan reed er geen sprinter meer rond en moest Patrick L zelf weer op de fiets omdat alle wolven dan retraite konden houden.
  • Wendy Peeters

    3 jaar geleden
    Groenewegen had minstens 2 jaar schorsing moeten krijgen voor zijn moordpoging. Keeper Ajax krijgt al 9mnd om per ongeluk een verkeerd en onschuldig pilletje te nemen.