Foto uit maart 2019: achtergelaten deelsteps aan een winkelstraat in Parijs.
Volledig scherm
Foto uit maart 2019: achtergelaten deelsteps aan een winkelstraat in Parijs. © REUTERS

Dodelijk vluchtmisdrijf met elektrische step in Parijs: voetgangster (31) overlijdt, bestuurster en passagiere rijden verder

Een aanrijding met een elektrische step heeft in Parijs het leven gekost aan een jonge Italiaanse (31). De onbekende vrouw die de step bestuurde en haar passagiere reden na het ongeval verder. Politie en parket onderzoeken het vluchtmisdrijf.

11 reacties

  • Mark Klaver

    3 jaar geleden
    beste Maarten, akkoord, maar dan denk ik dat ze bij de speedpedelec in de toekomst ook een pakje gezond verstand moeten afleveren
  • danny cools

    3 jaar geleden
    is daar wel wetgeving over,en word daar ook op gecontrolleert?ik heb al kinderen van hooguit 8 jaar.met zo,n ding zien rond vlammen,geen helm geen verzekering,en dat moet allemaal kunnen?voor een 25 per uur brommerke moet je een helm een verzekering en een minimumleeftijd hebben.waar zit het verschil?
  • Danny De Graeve

    3 jaar geleden
    Die electrische Steps moeten gewoon uit de openbare weg verbannen worden.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Beperking van de snelheid in overeenstemming met deze van de voetgangers, verplichte keuring, een taksplaat voor de overlast en een verplichte verzekering. Zou al een stuk helpen.
  • Freddy Van Groens

    3 jaar geleden
    Ik vind het niet verandword, niet de elektrische fiets of de steps, ze rijden maar overal of ze alleen zijn, en zeker die speedpedelec, er zijn toch brommer ook op eletriek!