Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Coronacijfers blijven stevig dalen: nog minder dan 400 patiënten in ziekenhuizen

De daling van de coronacijfers zet zich door en ook de druk op onze ziekenhuizen neemt verder af. Er worden op dit moment nog minder dan 400 ziekenhuisbedden bezet door Covid-patiënten, het laagste aantal sinds 17 september vorig jaar. Dat blijkt zaterdagochtend uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. 

5 reacties

  • Carmen Haezebrouck

    3 jaar geleden
    Beste Mr Dehert! Mijn zus zit in dezelfde situatie, nog 28% longinhoud,71jaar en astrazenecavaccin, moet nog wachten tot half juli op haar tweede prik! Ik stel me daar ook grote vragen bij net als u!
  • Jan Verbinnen

    3 jaar geleden
    Als de hogere gerapporteerde cijfers van paar maanden geleden zijn dan kan het dus perfect dat we in september plots cijfers krijgen van nu. We zullen groen kleuren.
  • Jonny Van den Bruel

    3 jaar geleden
    Fantastisch nieuws!!! De vraag tot voorzichtigheid slaan we echt best niet in de wind. Lissabon, de 12 doden in een gevaccineerd rusthuis en de vele besmettingen van Finse voetbalsupporters mogen een wake up-call zijn, zeker voor wie nog niet of nog maar 1 keer werd ingeënt.
  • Wilfried DE HERT

    3 jaar geleden
    Gans de vaccinatiecampagne wekt bij mij hoe langer hoe meer ergernis op , In Gent kan je zomaar binnen stappen bij manier van spreken . In Antwerpen maakt men er een fuif van en kunnen jongeren binnen de week gevaccineerd zijn. Zelf ben ik 70 , Astma dus risicopatiënt en wacht op mijn tweede prik die op 09/07 zal doorgaan met het minst efficiënte vaccin. Wie heeft beslist waarom ik dit vaccin krijg en waarom krijgt de ene mens een betere bescherming dan de andere of kan hij gewoon kiezen nu.
  • Philippe Vanbelleghem

    3 jaar geleden
    En in augustus na het verlof terug in lockdown door die ezels in de politiek .