Feest in Tubeke: Duivels vieren verjaardagen van Denayer en De Bruyne met taart

Rode DuivelsDe Rode Duivels hebben weer een EK-dag achter de rug. En die dag werd ook feestelijk afgesloten in het Basecamp in Tubeke. Tijdens het avondmaal werden de verjaardagen van Kevin De Bruyne en Jason Denayer gevierd met taart. De Bruyne wordt dertig, Denayer 26. U ziet het allemaal in bovenstaande video die de bond deelde!

20 reacties

  • Dirk Molin

    3 jaar geleden
    De Italianen kunnen niet van je winnen, maar je ken wel van ze verliezen.
  • Ferdinand Verbist

    3 jaar geleden
    Inderdaad Belgie had het tegen Denemarken bijna verbrod, maar Nederland tot ons spijt helemaal. 3 wedstrijden gewonnen en ze gingen weer de wereld veroveren.
  • Jacques Hillaert

    3 jaar geleden
    T'was altijd mijn favoriet maar ik moet eerlijk zeggen, Dries je komt tekort op p dit niveau, het spijt me
  • Joke Kay

    3 jaar geleden
    Als een soldaat wat verkeert doet wordt de hele groep gestraft. Zou zo ook moeten nu en Portugal niet toegelaten op volgende EK. Dan vliegen CR zijn kansen om misschien nog een EK te spelen volledig de deur uit. Hetzelfde voor de scheidsrechter.
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Begrijp niet dat ze tevreden zijn dat ze niet tegen nr5 maar tegen nr1 aan de bak moeten. En daarboven op hopen dat vooral Kevin er, door blessure, niet bij zal zijn. Hij was er toch ook niet bij in de tweede helft tegen Portugal en Mertens bleek niet echt een goed vervanger van Kevin. Met mn grootste en gemeend medelijden voor jaloerse Nederlandse commentatoren waaronder Van der Vaart.