Photo News
Volledig scherm
© Photo News

LIVE. Even overleg tussen Eden Hazard (op slippers) en Martínez - Henry bezorgt Boyata pijnlijk moment op training

Rode DuivelsVandaag en morgen bereiden de Rode Duivels zich in Tubeke voor op de kwartfinale van vrijdag tegen Italië. Om 16u trainden de Belgen, maar eerst spraken Thorgan Hazard en Matz Sels de pers toe. Wat hadden ze te vertellen? En sijpelt er meer nieuws door over de blessures van Kevin De Bruyne en Eden Hazard? Op deze pagina volgt u alle ontwikkelingen vanop de eerste rij.

5 reacties

  • Peter Vantroostenberghe

    3 jaar geleden
    coach zal het weer verprutsen zoals vorige ek en wk breng eens Trossard in jong moest je eigenlijk gedaan hebben waneer Debryne moest vervangen worden .
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Het zou niet verstandig zijn nu de schade bekent te maken, enkele uren vóór de start is voldoende, laat de anderen maar gissen en trainen op een opstelling die niet geweten is, hebben de supporters rechten? Natuurlijk maar ze zijn ook niet dom.
  • Louis Meeus

    3 jaar geleden
    Met deze manier van voetballen liggen ze er vrijdag uit. Het geluk blijft niet altijd duren.
  • Marc Sierens

    3 jaar geleden
    KDB speelde een kleurloze wedstrijd daarom kwam het goed uitkom van het veld te stappen met een foefje
  • Johny Vandenberghe

    3 jaar geleden
    Waarom zou die enkel niet hersteld zijn tegen vrijdag? Herinner je nog de enkel van Vanderpoel (dubbeldik) n'a zn val in de cross. iedereen dacht seizoen voorbij! Maar s' anderdaags won hij met overmacht. Marrinez vraag ééns raad aan Adrie