Al sinds zaterdag geen enkele coronadode meer in Vlaanderen

Er is sinds zaterdag in Vlaanderen geen enkele dode meer te betreuren door het coronavirus. Ook op 15 juni en 22 juni waren er in Vlaanderen al eens dagen met nul coronadoden. Dat is voor het eerst sinds lang, want het was van 22 september 2020 geleden. 

25 reacties

  • oswald billiet

    3 jaar geleden
    Geen covid- doden mee in de klinieken, , volle stadia in het voetbal, volle voetbalterrassen , pretparken open enz. maar... een dansje doen op een huwelijksfeest dat kan niet, dat mag niet. Wat mag daar dan toch de diepe reden van zijn?
  • Eduard Dierckx

    3 jaar geleden
    Blijkbaar is het virus vakantie gebonden, was vorig jaar hetzelfde liedje, tegen dat de grote vakantieplaatsen in Zuid Europa gingen opengaan zakten de cijfers als sneeuw voor de zon. Blijkbaar is hetzelfde aan de gang nu want de toeristen moeten kunnen reizen want vele regio's zijn afhankelijk van hen. Ook zijn er al in een aantal landen plots geen maatregelen meer nodig om binnen te komen?
  • Jean Emare

    3 jaar geleden
    Nu nog geen Van Ranst meer in de media en ik kan gerust van mijn vakantie genieten.
  • karl van dyck

    3 jaar geleden
    Spelletje zal duren to 2025 op en af zullen overheden en virologen paniek blijven zaaien en dan zullen de globalisten alles wel op een rijtje hebben en zal onze privacy en vrijheid herleid zijn tot 0%.
  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Er zijn momenteel honderden doden door een hittegolf wereldwijd. Gaan we daar ook mensen verplicht opsluiten in de schaduw? Buitenkomen beperken en beboeten?