De Bruyne voor rust tegen Portugal.
Volledig scherm
PREMIUM
De Bruyne voor rust tegen Portugal. © Photonews

“Geen De Bruyne? Miserie miserie miserie”: onze chef voetbal keek opnieuw naar België-Portugal en maakt schietgebedjes

Rode DuivelsOnze chef voetbal herbekeek de achtste finale tussen België en Portugal. Een helft met Kevin De Bruyne, een helft zonder. Zijn conclusie? “De miserie – en dat woord is heus niet te zwaarwichtig – begint, eenmaal De Bruyne morgen niet fit geraakt.” Hoe wil Martínez het succesvolle kaartenhuisje in stand houden, als élke Rode Duivel zonder ‘KDB’ uit zijn comfortzone lijkt te vallen?

74 reacties

  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Miserie miserie? Beste chef, niettegenstaande de zware aanvallen mèt kwetsuren en vervangers voor Kevin, nu de wereldtop op die plaats en een steeds beter voetballende Eden, ook al geen kattepis, vond ik ik de rest van, ook zeer goede duivels,alles behalve miserie maar vechtlust en er enorme wil om te winnen.
  • mark germanus

    3 jaar geleden
    Ze gaan winnen, zelfs zonder De Bruyne/Hasard ! Een beetje positieve motivatie aub !
  • guillaume deaumerey

    3 jaar geleden
    Toch ben ik van mening dat de tackle op KdB niet foutief was. Ik herbekeek reeds meerdere keren de beelden, en volgens mij speelt de Portugese speler zuiver de bal, en slaat KdB gewoon ongelukkig zijn voet om bij het neerkomen. Ik vond de andere Portugese tussenkomsten (vooral de elleboog van Pepe) veel vuiler dan de tackle van Palhinha op KdB.
  • Glenn Schokaert

    3 jaar geleden
    Conclusie: België is een grap zonder KDB. En dan durven die hun eigen een topploeg noemen. België heeft 1 goede speler. Italië heeft 7 goede spelers. Ge kunt al me zekerheid zeggen wie da gaat winnen. De finale wordt Italië - Engeland.
  • Frank Boom

    3 jaar geleden
    Allee ze zijn weer een excuus aan het zoeken als ze verliezen tegen Italië . Met of zonder verliezen gaan ze toch . Als je afhangelijk bent van een speler is dat wel niet goed he . Want zo goed was het nog niet .