VTM
Volledig scherm
© VTM

Ondanks crowdfunding van 125.000 euro: Harry en Jerina zullen hun pand uit ‘Huis Gemaakt’ toch niet kopen

TVHarry en Jerina waren één van de twee verliezers van het VTM-programma ‘Huis Gemaakt’, maar door een inzamelactie heeft het Kortrijkse koppel ondertussen meer dan 125.000 euro op hun bankrekening staan. Initieel om hun droomhuis mee te kopen, maar nu heeft het paar toch beslist om het pand niet te kopen. “Het is wat aan de krappe kant voor vier personen", vertellen de twee in Het Nieuwsblad. En ook Kenny en Amber, de andere verliezende finalisten die 32.000 euro kregen via crowdfunding, passen voor hun gerenoveerde woning.

184 reacties

  • Robert De Beukeleer

    3 jaar geleden
    geef geld aan mensen die het echt nodig hebben er is armoede genoeg
  • Leen Demeyer

    3 jaar geleden
    Eddy, dat was om dié woning te kopen. Ik kan toch begrijpen dat mensen zich wat in het zak gezet voelen.
  • Dick De Zeure

    3 jaar geleden
    Ik wil ook graag een nieuw huis dus als het zo gemakkelijk gaat misschien ook eens een crowdfunding starten. Geld geven aan mensen die perfect in staat zijn om er zelf voor te gaan werken terwijl er zovele echte sukkelaars die centjes veel beter zouden kunnen gebruiken, waar zijn sommige mensen toch mee bezig.
  • Rania Tigra

    3 jaar geleden
    Schandalig .ze wisten vanaf het begin dat ze konden verliezen .en wie dit heeft opgezet om geld op te halen voor hun is ook niet goed bezig.het was een spel en daar zijn nu eenmaal verliezers bij.wat met al de andere verliezers?gaan ze daar ook een oproep voor doen?geef het geld aan een echt goed doel die het wel kan gebruiken .sorry voor dit koppel maar eerlijk is eerlijk
  • Marc Werbrouck

    3 jaar geleden
    Wie stortte daarvoor nu geld? Die mensen zetten zelf de crowdfunding niet in gang dus moeten ze niets teruggeven. Mensen die daaraan geld gaven zouden beter anderen die geld nodig hebben helpen. Armoede genioeg.