Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Van Aert is de meest complete van het peloton” en “‘Zwaargewicht’ degradeert klimmers”: Wout van Aert oogst lof over grenzen heen

Tour de FranceBelgisch wielerfeestje in Malaucène en dat bleef ook in het buitenland niet onopgemerkt. In de tricolore trui won Wout van Aert een bergrit in de Tour de France waar het woord iconisch voor is uitgevonden. Niet één maar twee keer de Mont Ventoux op. Vooral de polyvalentie van Van Aert steekt de buitenlandse wielercommentatoren de ogen uit. “Van Aert hield alle klimmers voor de gek.”

95 reacties

  • Els Martin

    3 jaar geleden
    Toch leuk hoe mensen hier uit hun kot kunnen gelokt worden, ze breken constant VdP af en zien dan het sarcasme niet eens in bepaalde reacties... VdP en WvA, Pogacar respecteren mekaar veel meer dan wat mensen hier denken.
  • NOEL CLAES

    3 jaar geleden
    Vandaag wel en morgen ? Regelmatig iets laten zien, daar gaat het om. Niet een eendagsvlieg.
  • Etienne Hubeau

    3 jaar geleden
    hij staat ,naar ik gelezen heb,op 25 minuten,wie had hem laten de vlucht nemen moest hij op drie minuten gestaan hebben.logischnadenken.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Hebben Mollema, Martin en Alaphilippe hem dan laten gaan, GUNTER FRANQUET. Gelukkig had Wout de dag voordien Mathieu getipt om te stoppen, zodat hij naar deze bergrit kon kijken :).
  • Antoine Van De Velde

    3 jaar geleden
    Zware tijden voor patrick de bock, die oproep naar de mensen om realistisch te zijn slaat werkelijk alles. Wout doet niet mee voor het eindklassement in de Tour, dit gold ook voor de winnaar op de muur in Bretagne.