Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
© Jan De Meuleneir / Photo News

Vlaamse toeristische sector kreeg 642,7 miljoen coronasteun

De Vlaamse toeristische sector kreeg al 642,7 miljoen euro coronasteun. Dat blijkt uit de antwoorden van Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir (N-VA) en Vlaams minister van Economie Hilde Crevits (CD&V) op parlementaire vragen van Cathy Coudyser (N-VA).

6 reacties

  • Farid Azuzzi

    3 jaar geleden
    van ons belastinggeld en als je ernaartoe trekt ga ze je nog eens pluimen !
  • Jean Donny

    3 jaar geleden
    Niet mijn idee van gebruik van belastinggeld ! Ooit gaat iemand al die vrijgevige onzin moeten betalen . Bij het zien van mijn belastingen dit jaar merk ik al wie dat zal zijn, ferme stijging. Bedankt Jan Jambon en Vivaldi klungelaars.
  • piet devlieger

    3 jaar geleden
    Even rekenen : 1 miljoen euro subsidie is het jaarloon van 40 à 50 mensen inpikken. 642,7 miljoen euro is het jaarloon van een dikke 30.000 mensen inpikken. Nee, er staat geen nulletje te veel. Wat moet de toeristische sector hier in België toch overgelukkig zijn en ontzettend dankbaar voor al de hulp van de belastingbetaler.
  • boudewijn schepers

    3 jaar geleden
    En dit terwijl er aan de top miljoenen uitgedeeld worden
  • Karlo Mulle

    3 jaar geleden
    Nu nog de prijzen wat omhoog , perfect betaalbaar voor de gewone werkmens , en de buit is binnen en nog steeds klagen , krijg ik , als alleenstaande , belastingen terug dit jaar , ik denk het niet , wij , als gewone arbeider , zullen wel dokken , op naar de volgende cijfers .