Slachtoffers Inge Breugelmans (14) en Ines Van Muylder (16).
Volledig scherm
PREMIUM
Slachtoffers Inge Breugelmans (14) en Ines Van Muylder (16). © RV

Moordenaar van Inge (14) en Ines (16) komt na 30 jaar niet vrij: 'monster van Woensdrecht' blijft gevaar

WUUSTWEZEL - ESSENDertig jaar na de moord op Inge Breugelmans (14) uit Wuustwezel en Ines Van Muylder (16) uit Essen komt Ludo D.B. (62) niet vrij.  De serieverkrachter en moordenaar uit het Nederlandse Putte (Woensdrecht) is nog steeds een gevaar voor de samenleving, oordeelt ook de rechtbank in Breda.

  1. Dreigt Iran nu met een atoomwapen? En kan Israël daar iets aan doen?
    PREMIUM
    58

    Dreigt Iran nu met een atoomwapen? En kan Israël daar iets aan doen?

    Als Israël een aanval uitvoert op Iran, dan dreigt dat land te reageren “met een wapen dat we nooit eerder hebben gebruikt”. Bedoelt het daar een kernwapen mee? Heeft Iran dat? En zo niet, hoeveel tijd zou het kosten om zo ver te geraken? Bitter weinig, schatten experts. Er gaan ook al stemmen op dat Israël de aanval van afgelopen weekend zou kunnen vergelden door een Iraanse nucleaire installatie te vernietigen. Maar behoedt het de wereld dan voor een ramp? Of brengt het die juist dichter bij? Dit is wat we tot nu toe weten over het Iraanse dreigement. “Er zijn plannen voor ieder scenario.”
  2. IN BEELD. Woestijnstad Dubai ploetert in het water na ongeziene stortregens: “Mogelijk gevolg van kunstmatig opgewekte regen”

    IN BEELD. Woestijn­stad Dubai ploetert in het water na ongeziene stortre­gens: “Mogelijk gevolg van kunstmatig opgewekte regen”

    Inwoners van Dubai beleven momenteel ongeziene taferelen. Zeldzame zware stortregens hebben de woestijnstad in een groot plonsbad getransformeerd. Volgens verschillende media viel er dinsdag op één dag tijd evenveel regen als normaal in een jaar. Dubai International Airport, één van de drukste luchthavens ter wereld, werd helemaal lamgelegd door het noodweer. Ook woensdag blijft het vliegverkeer nog ernstig ontregeld. Elders staan winkelcentra en wegen onder water, beelden op sociale media tonen luxewagens als Rolls-Royces mistroostig dobberend in het water. Opvallend: het noodweer is mogelijk het gevolg van kunstmatig opgewekte regen.