Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
PREMIUM
© Wannes Nimmegeers

Taskforce publiceert routeplan: halen we derde prik straks bij apotheek?

De taskforce vaccinatie heeft een routeplan klaar over hoe de derde inspuiting met het coronavaccin te organiseren. De vaccinatiecentra zullen de deuren sluiten, je prikje kan je mogelijk gaan halen in de apotheek.

8 reacties

  • Liesbeth Cuppens

    3 jaar geleden
    Nog even en ik krijg een uitnodiging voor een derde prik na de zomer. Geweldige verdeling zou dat zijn, mijn 2de prik krijg ik overmorgen. Nu al een derde prik krijgen zou dan ook absurd zijn. Ipv nu te zorgen voor een goede registratie, ziet het er weer naar uit dat men in het wilde weg mensen wil oproepen. Heeft men dan écht geen lessen getrokken uit de organisatie van de vorige reeks prikken?
  • John Doe

    3 jaar geleden
    Maakt mij niks uit! Al was het bij de bakker op de hoek, zolang iemand die de nodige kennis geeft mijn prik geeft wil ik direct een derde prik, je kunt nooit teveel beschermd zijn!
  • Dave Van ginneken

    3 jaar geleden
    Graag, kunnen ze da prikgedoe hier in mijn buurt dichtdoen zodat het EINDELIJK gedaan is met al die drukte en verkeersoverlast.
  • jaen court

    3 jaar geleden
    Rudolf van Rooy niemand gaat net zoals het vorige prikjes verplichten om dat 3de prikte te gaan halen jongen, niemand zal je ook verplichten om je kosten te betalen mocht je met corona in het ziekenhuis belanden zal dan geen hoera zijn maar eerder dank u wel.
  • Rudolf van Rooy

    3 jaar geleden
    Dit gaat een jaarlijks terugkerend feit worden zullen blij zijn die meelopers hoera weer een prikje